Per oferir un bon servei necessitem una bona atenció, i un departament tècnic de primera qualitat, que pugui respondre de manera ràpida i amb professionalitat a totes les seves necessitats. Des del nostre departament li oferim unes bones imatges perquè vostè mateix miri que tenim a la nostra botiga i al nostre taller perquè ens conegui millor i es consciencii que som la seva millor opció que pot confiar en el nostre servei:

També oferim:
-Reparació d'Ordinadors i tot tipus de perifèrics.
-Recuperació de dades des de qualsevol unitat extraïble; (memòries flash, disc durs externs o interns de gran capacitat, etc.).
-Reparació d'Incidències relacionades amb software.
-Assistència a Empreses.
-Assistència a domicili.
-Configuració de xarxes i instal·lació de xarxes.


-Canvis de peces de portàtils.
-Pantalles, teclats, disc dur, gravadores, i també tenim un servei per a canviar placa base a concretar per això el preu amb el nostre comercial (Xavier)
-Mobiliari (armaris, rack, concentradors, switch, etc.).
-Implementació de Sistemes operatius desktop i servidors.
-També pot reciclar el seu antic equip a la nostre botiga.


Una de les nostres ultimes implementacions es oferir als nostres clients la oportunitat de comprar ordinadors de segona mà fets a mida per la seva necessitat, en molt bon estat. degut a que es molt important tenir el seu equip a la mida per poder dur a terme totes les tasques necessàries sense fallar. Cal mencionar que en els ordinadors de segona mà oferim una garantia de 3 mesos en cas de que falli algun component, el porta i li canviarem per un de nou!! No deixi escapar la oportunitat. La millor part de tot es que ja ve configurat, llest per ser utilitzat sense cap problema degut a que el nostre equip tècnic l'ha comprovat perquè no falli res.

Copyright © 2016. All Rights Reserved.

.